#ceov10ani – GIVEAWAY AUGUST (încheiat)


În primul episod al sezonului aniversar 10 ANI de CARTEA E O VIAȚĂ vă spuneam că pentru a sărbători această realizare, timp de un an, în fiecare lună, aveți ocazia să câștigați una sau mai multe cărți din top 10 CARTEA E O VIAȚĂ, despre care am povestit tot în acel episod (este ocazia perfectă să-l ascultați acum, dacă nu ați făcut-o încă!).

Până acum, v-am oferit setul de cărți despre Dumitru Cornilescu (în octombrie), setul de cărți despre soții Wurmbrand (în noiembrie), Isus pe care nu L-am cunoscut de Philip Yancey (alături de alte frumuseți, în decembrie), setul celor trei pledoarii de Lee Strobel: Pledoarie pentru CreatorPledoarie pentru Cristos și Pledoarie pentru credința creștină (în ianuarie), volumul Nici toate ale popii. Religie fără stres de Wilhelm Tauwinkl (în februarie), Har ascuns de Jerry Sittser (în martie), Surprins de speranță de N. T. (Tom) Wright (în aprilie), Creștinism, pur și simplu de C.S. Lewis (în mai), Jurnalul fericirii de N. Steinhardt (în iunie) și Depresia spirituală – cauzele și vindecarea ei de Dr. Martyn Lloyd-Jones (în iulie).

În luna august vă oferim ultima carte din această serie de giveaway-uri, și anume, Darul durerii de Philip Yancey și Dr. Paul Brand, un volum care cercetează misterul durerii și-i dezvăluie importanța, aruncând o lumină asupra unui dar pe care niciunul dintre noi nu ni-l dorim, dar fără de care nu putem trăi.

Dr. Paul Brand este autorul unor cărți de prestigiu în lumea medicală și coautor cu Philip Yancey al volumelor O făptură atât de minunată și Creați după chipul Săupe care le-am prezentat și noi aici și aici.

Darul durerii este aproape o autobiografie, cursivă și coerentă, a doctorului Brand, din care aflăm nu doar despre parcursul său profesional, ci și despre familia sa, despre pacienții săi, despre frământările sale și despre cum l-au influențat chiar și spiritual lucrurile cărora a trebuit să le facă față ca medic.

Pentru a vă înscrie în tragerea la sorți pentru a câștiga un exemplar din această carte, tot ce trebuie să faceți este să ne scrieți într-un comentariu la acest articol (NU pe Facebook/Instagram!) și să ne spuneți ce carte ați oferi cuiva care suferă (în afară de Biblie!).

Vă așteptăm comentariile până pe 12 august, ora 23:59, ora României și vom trimite premiul prin curier rapid la o adresă de pe teritoriul României. Vă rugăm să folosiți o adresă de email pe care o verificați în mod curent, pentru a putea lua legătura cu voi în vederea trimiterii premiului.

Succes tuturor și lectură plăcută!


UPDATE:

Mulțumim tuturor pentru participare! Ne-am bucurat, ca de fiecare dată, de răspunsurile voastre și de ocazia de a ajunge în casele voastre prin cărțile pe care le-am trimis câștigătorilor giveaway-ului din anul nostru aniversar.

Anunțăm și de această dată câștigătoarea premiului nostru, cu care vom lua legătura separat pentru a trimite cartea.

Vă dorim tuturor lectură plăcută, până când vom reveni cu noi surprize și lucruri interesante pe blogul nostru!

8 gânduri despre „#ceov10ani – GIVEAWAY AUGUST (încheiat)”

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: