#ceov10ani – GIVEAWAY LUNA MAI (încheiat)


Știm că nu a început încă luna mai, dar pentru că nu mai erau decât 2 zile din aprilie și pentru că săptămâna viitoare avem alte articole planificate și nu am vrut ca acesta să se piardă printre ele, dăm astăzi startul înscrierilor pentru un nou GIVEAWAY din seria aniversară.

În primul episod al sezonului aniversar 10 ANI de CARTEA E O VIAȚĂ vă spuneam că pentru a sărbători această realizare, timp de un an, în fiecare lună, aveți ocazia să câștigați una sau mai multe cărți din top 10 CARTEA E O VIAȚĂ, despre care am povestit tot în acel episod (este ocazia perfectă să-l ascultați acum, dacă nu ați făcut-o încă!).

Până acum, v-am oferit setul de cărți despre Dumitru Cornilescu (în octombrie), setul de cărți despre soții Wurmbrand (în noiembrie), Isus pe care nu L-am cunoscut de Philip Yancey (alături de alte frumuseți, în decembrie), setul celor trei pledoarii de Lee Strobel: Pledoarie pentru Creator, Pledoarie pentru Cristos și Pledoarie pentru credința creștină (în ianuarie), volumul Nici toate ale popii. Religie fără stres de Wilhelm Tauwinkl (în februarie), Har ascuns de Jerry Sittser (în martie) și Surprins de speranță de N. T. (Tom) Wright (în aprilie).

În luna mai vă oferim prima carte despre care am discutat în primul episod al emisiunii CARTEA E O VIAȚĂ din 2011: Creștinism, pur și simplu de C.S. Lewis, o carte de apologetică care se folosește mai mult de filosofie, spre deosebire de cărțile mai recente din acest domeniu, dar pe care o veți găsi citată aproape în fiecare astfel de lucrare.

Ea a apărut în original în 1952 sub titlul Mere Christianity şi cuprinde, de fapt, trei conferinţe difuzate de postul britanic de radio BBC. Iată ce spunea Lewis despre aceste cuvântări: Emisiunile au fost o încercare de a convinge oamenii că există o lege morală pe care noi am încălcat-o, că existenţa unui Legiuitor este foarte probabilă şi că, dacă nu ne asumăm şi doctrina răscumpărării, acest aspect duce la disperare, mai degrabă decât la pace şi linişte sufletească.

Ce trebuie să faceți voi pentru a vă înscrie la acest giveaway este să ne scrieți într-un comentariu la acest articol (NU pe Facebook/Instagram) și să ne spuneți care este cartea voastră preferată scrisă de C.S. Lewis SAU dacă nu ați citit încă nicio carte de-a lui, pe care ați citi-o prima?

Aici găsiți o listă cu toate cărțile lui C.S. Lewis prezentate pe blog în scris sau în emisiuni, de unde vă puteți inspira.

Așteptăm răspunsurile voastre până marți, 31 mai, ora 23:59, ora României.

Vă rugăm să folosiți o adresă de email pe care o verificați frecvent, pentru a vă putea contacta pentru trimiterea premiului.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, iar premiul va fi trimis DOAR la o adresă de pe teritoriul României.

Așteptăm cu interes răspunsurile voastre și vă dorim succes!


Anunțăm cu bucurie câștigătoarea giveaway-ului aniversar din luna mai.

Câștigătorul va fi contactat prin e-mail pentru aflarea adresei complete la care să trimitem premiul.

Mulțumim foarte mult tuturor pentru participarea în număr mare luna aceasta și vă invităm să fiți alături de noi în continuare pentru viitoarele articole, emisiuni și concursuri!

11 gânduri despre „#ceov10ani – GIVEAWAY LUNA MAI (încheiat)”

 1. Am citit mai intai Crestinismul redus la esente si a fost pentru mine ca o revelatie.
  Apoi am citit Scrisorile lui Zgandarila si altele.
  Dar ca o foarte buna sinteza, Crestinism pur si simplu ramane, as zice, cartea preferata.
  Sanatate!

  1. N-am citit nici-o carte de C.S. Lewis. Dar ca prima carte aş citi cartea „Creştinism, pur şi simplu”.📚

 2. Creștinismul redus la esențe.
  Urmează la citiți Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr.

 3. Nu am citit pana acum nici o carte de la acest autor, însă mi-am propus sa o fac cât de curând. As începe cu ‘Creștinism pur și simplu’ și cu siguranță voi citi și ‘Cronicile din Narnia’

 4. Am citit Ferigi si Elefanti. Doresc a citi mai mult pt ca sa pot decide care este cartea preferata.

 5. “Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr” a fost primul meu contact cu C.S.Lewis, iar în prezent am achiziționat cartea Doamne de ce? Mult succes celor din RO ce s-au înscris la concurs. Merită!

 6. Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar – C.S.Lewis
  Surprinde provocările/ispitele prin care trecem in viața de zi cu zi chiar și in viața de credință.

 7. C.S. Lewis este o comoara care nu se lasa prea usor descoperita. Daca incepi cu Cronicile din Narnia si mereu iti va ramane in amintire Aslan, leul imperial, vei fi surprins de cat de schimbat este tonul in Departe de planeta tacuta.
  Surprins de bucurie este cartea autobiografica in care descrie atat de delicat cum descopera bucuria vietii: Isus Christos.
  Sfaturile unui diavol batran catre un diavol mai tanar este atat de surprinzator incat nu te poti opri sa nu descoperi insalatoria.
  Doamne, de ce? descrie durerea, dar o durere petrecuta in prezebta Domnului Isus si in DOMNUL.

 8. Nu am citit nici o carte pana acum dar am auzit vorbindu-se mult in online despre C. S. Lewis. Una din cartile recomandate era „Meditatii la Psalmii”. Mi-ar placea in decursul acestui an sa o citesc.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: