CARTEA E O VIAȚĂ, sezon aniversar, episod special de Advent – „Advent for Everyone” de N.T. Wright + GIVEAWAY (încheiat)


În acest episod vom descoperi o carte care să ne fie de folos în perioada următoare, în pregătirea noastră pentru sărbătoarea Crăciunului.

Este vorba despre Advent for Everyone. A Journey with the Apostles (Advent pentru toți: O călătorie cu Apostolii). N.T. Wright, autorul cărții, este deja o prezență familiară în emisiunile noastre și pe blog, unde am prezentat cărțile sale, Cum a devenit Dumnezeu împărat, Creștin pur și simplu, Iisus pur și simplu, Surprins de speranță, Tot ce merită Dumnezeu sau Dumnezeu și pandemia.

Advent for Everyone. A Journey with the Apostles este într-adevăr o călătorie împreună cu apostolii, autorul N.T. Wright pregătind pentru cele patru săptămâni de Advent pasaje din epistolele lor și explorând prin meditațiile sale clare, accesibile și vii, teme precum mulțumirea, smerenia, răbdarea și bucuria.

Crăciunul a devenit comercial și epuizant, constată N.T. Wright în introducerea cărții. De aceea, mulți dintre noi am descoperit că celebrarea unei perioade de pregătire, de Advent, ne ajută să ne păstrăm concentrarea și să redescoperim o parte din misterul și entuziasmul pe care Crăciunul ar trebui să-l aducă. În perioada cea mai întunecată a anului, Adventul ne oferă o sclipire de lumină și speranță.

În plus, este timpul pentru un nou giveaway, iar pentru că luna aceasta sărbătorim Crăciunul și pregătim cadouri, am pregătit și noi un cadou mai consistent pentru voi.

De data aceasta, pe lângă o carte din top 10 #ceov10ani, Isus pe care nu L-am cunoscut de Philip Yancey (care are un capitol foarte frumos exact despre Nașterea Domnului), prin bunăvoința celor de la Editura Scriptum adăugăm și două reviste frumoase, ultimul număr al revistei Lydia și cel mai recent număr al revistei Felinarul copiilor. Ambele sunt două resurse valoroase, care credem că merită mai multă atenție.

În revista Lydia găsiți articole edificatoare despre viața de credință, de familie, de mamă, scrise atât de femei din România, cât și de scriitori cunoscuți precum Ann Voskamp sau Max Lucado, iar revista Felinarul copiilor se adresează copiilor cu vârste între 6-14 ani. Cuprinde atât povestioare mai lungi sau articole potrivite mai mult pentru copiii mai mari, dar și joculețe, benzi desenate, prezentări ale unor personaje din Biblie, pe înțelesul celor mai mici, iar acest număr de Crăciun include și informații despre Advent și niște activități pe această temă.

În plus, ca să fie darul dar, am adăugat și un colier „livresc”, o „cocuță” cititoare realizată manual de Doamna cu Coc (care este tot o Irina ;)) ), pe care scrie „I Love Books” (Dacă sunteți domn, nu vă sfiiți să participați totuși, puteți oferi colierul unei femei din viața dumneavoastră! :D).

Tot ce trebuie să faceți pentru a câștiga acest premiu este să răspundeți printr-un comentariu la acest articol (nu pe Facebook sau Instagram) la întrebarea: Care este cartea ta preferată de citit înainte de Crăciun?

Așteptăm răspunsurile voastre până vineri, 17 decembrie, ora 23:59, ora României, pentru a vă putea trimite premiul înainte de Crăciun.

Vă rugăm să folosiți o adresă de email validă, pe care o folosiți în mod curent, pentru a vă putea contacta în caz că sunteți câștigător, pentru trimiterea premiului.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va primi premiul prin curier rapid, la o adresă de pe teritoriul României.

Succes tuturor și audiție plăcută!


UPDATE:

Mulțumim tuturor participanților la acest Giveaway!

Anunțăm astăzi cu bucurie câștigătoarea premiului și vă așteptăm cu drag și la următorul giveaway aniversar! Până atunci, orice carte ați alege pentru această perioadă de sărbătoare, noi vă dorim lectură plăcută!

7 gânduri despre „CARTEA E O VIAȚĂ, sezon aniversar, episod special de Advent – „Advent for Everyone” de N.T. Wright + GIVEAWAY (încheiat)”

  1. Cartea mea preferată de citit înainte de Crăciun este „Cel mai mare Dar” – Ann Voskamp, bineînțeles după Biblie. ❤

  2. Cartea preferata e cea a lui Ann Voskamp care ne pregateste inima pentru Craciun: ” Cel mai mare dar”. De anu acesta o citesc si cea a lui Vlad Crîznic – ” Advent” care a fost publicata recent si a devenit una dintre preferate inainte de Craciun. Pe cele doua o sa le recitesc mereu inainte de Craciun.

  3. În această perioadă de advent citesc Biblia, apoi Calea împlinirii de Ann Voskamp, Cum să îți atingi potențialul maxim pentru Dumnezeu, de Charles Stanley.

  4. Obiceiul de a citi o carte o carte de sezon e doar de câțiva ani, așa că nu am o carte preferată pe care să o recitesc înainte de Crăciun…ci încerc să caut în fiecare an ceva nou. Dar mă leagă o amintire frumoasă de cartea „Poveste de Crăciun” de Charles Dickens pe care am primit-o cadou de la (pe atunci) logodnicul meu și pe care am citit-o într-o seară, înainte de Crăciun, în timp ce eram acasă la părinții mei și stăteam în locul meu preferat: lângă soba caldă 🙂

  5. De acest Crăciun îmi propun să citesc (pentru prima dată) “Poveste de Crăciun” de Charles Dickens; am văzut-o recomandată de multe ori, dar până acum n-am avut ocazia să o citesc. Cât despre cartea preferată de citit înainte de Crăciun… aici se încadrează Biblia și, puțin mai ciudat, o carte de poezii din biblioteca părinților mei: “Poezii de Crăciun. Antologie de poezie creștină”. 😊

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: