#ceov10ani – GIVEAWAY APRILIE (încheiat)


Așa cum anunțam în primul episod al sezonului aniversar 10 ANI de CARTEA E O VIAȚĂ, pentru a sărbători această realizare, timp de un an, în fiecare lună, aveți ocazia să câștigați una sau mai multe cărți din top 10 CARTEA E O VIAȚĂ, despre care am povestit tot în acel episod (este ocazia perfectă să-l ascultați acum, dacă nu ați făcut-o încă!).

Până acum, v-am oferit setul de cărți despre Dumitru Cornilescu (în octombrie), setul de cărți despre soții Wurmbrand (în noiembrie), Isus pe care nu L-am cunoscut de Philip Yancey (alături de alte frumuseți, în decembrie), setul celor trei pledoarii de Lee Strobel: Pledoarie pentru Creator, Pledoarie pentru Cristos și Pledoarie pentru credința creștină (în ianuarie), volumul Nici toate ale popii. Religie fără stres de Wilhelm Tauwinkl (în februarie) și Har ascuns de Jerry Sittser (în martie).

În luna aprilie am ales să vă oferim o carte ce are o foarte mare legătură cu sărbătoarea Paștelui, pe care o sărbătorim în mai puțin de două săptămâni: Surprins de speranță de N. T. (Tom) Wright.

În acest volum el subliniază confuzia cu privire la nădejdea viitoare, prezentă atât în biserică, cât și în lume, și argumentează că tot ceea ce credem despre viața de dincolo de moarte influențează în mod direct ceea ce credem despre viața de dinainte de moarte.

Pentru primii creștini, mântuirea finală se afla în legătură cu lumea nouă a lui Dumnezeu; și rostul a ceea ce făceau Isus și apostolii atunci când ei îi vindecau pe oameni sau când erau salvați de la naufragiu sau orice altceva, era că acest lucru reprezenta o anticipare corectă a „mântuirii finale”, acea transformare vindecătoare a spațiului, a timpului și a materiei. Salvarea viitoare pe care Dumnezeu a planificat-o și a promis-o începea să fie reală în prezent. Noi suntem mântuiți nu numai ca suflete, ci ca ființe întregi.

Obiectivul meu în ce privește această carte, scrie Tom Wright, este să aduc crezul lor din nou la lumină și, sper, la viață, convins fiind că ei ne oferă nu numai speranța cea mai bună, ci speranța cea mai bine întemeiată pe care o avem, și mai mult, o speranță care se îmbină cu nădejdea care ar trebui să dea energie lucrării noastre pentru Împărăția lui Dumnezeu în lumea actuală.

Tot ce trebuie să faceți pentru a avea o șansă să câștigați această carte este să ne spuneți într-un comentariu la acest articol (NU pe Facebook/Instagram) cum vă pregătiți pentru sărbătoarea Paștelui (citiți ceva anume, postiți, aveți vreo tradiție deosebită etc?). Vă rugăm să folosiți o adresă de email pe care o verificați frecvent, pentru a vă putea contacta pentru trimiterea premiului.

Așteptăm răspunsurile voastre până vineri, 15 aprilie, ora 23:59, ora României.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, iar premiul va fi trimis DOAR la o adresă de pe teritoriul României.

Așteptăm cu interes răspunsurile voastre și vă dorim succes!


UPDATE:

Anunțăm cu bucurie câștigătorul giveaway-ului din această lună!

Câștigătorul va fi contactat prin e-mail pentru aflarea adresei complete la care să trimitem premiul.

Mulțumim foarte mult tuturor pentru participare și comentarii! Vă dorim o sărbătoare a Paștelui binecuvântată, plină de lumină și de sens și vă invităm să fiți alături de noi în continuare pentru viitoarele articole, emisiuni și concursuri!

3 gânduri despre „#ceov10ani – GIVEAWAY APRILIE (încheiat)”

  1. Atunci când vorbim de sărbătorirea Paștelui, vorbim de sărbătorirea unui act, dar și a unei persoane, sărbătorirea faptului că cineva a murit pentru noi, dar a și înviat pentru a ne da o speranță viitoare.
    Așa că, felul în care mă pregătesc de sărbătoarea Paștelui este prin adâncirea semnificației acestei sărbători, amintindu-mi din nou și din nou că speranța care transformă omul este speranța care vine din semnificația acestei sărbători – o lume restaurată a cărei restaurare a început odată cu învierea lui Isus Cristos.

    Deci aș putea spune că pregătirea constă mai mult în citirea Scripturii și a altor resurse care-mi dezvoltă/aprofundează semnificația sărbătorii.

  2. Pregatirea mea pentru aceasta sarbatoare frumoasa consta in citirea Bibliei.. In special pasajele care vorbesc despre acest eveniment, dar si citirea unor carti pe aceasta tema.

  3. In copilărie aveam unele tradiții, cum ar fi clasica “curățenie de Paște”, cozonacii, pasca și vopsitul de ouă; erau metodele prin care noi ca și copii conștientizam ca se apropie Paștele. In ultimii ani am dat la o parte toate pregătirile in exces care pot aduce stres și oboseala in familie și căutam pacea pe care o da Dumnezeu. Citim Scriptura, ne rugam, mergem la Biserica și ne bucurăm de aceasta sărbătoare a Sperantei. ♥️

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: