SUSȚINE

Pe 3 octombrie 2011 se difuza primul episod al emisiunii CARTEA E O VIAȚĂ, care își propunea să prezinte, pe scurt, cărți valoroase despre valorile și credința creștine care să ne hrănească mintea și sufletul. Câțiva ani și câteva sezoane mai tărziu, apărea idea unui blog, care să susțină prin cuvântul scris cele auzite în emisiune, dar și să ne permită să diversificăm materialele pe care le puteam crea, în strânsă legătură cu vastul și pasionantul domeniu al cărților.

Cu pași mărunți, dar perseverenți, emisiunea a continuat, iar blogul s-a dezvoltat, s-a îmbogățit cu noi idei, noi prieteni și abonați și o pagină de Facebook care să o însoțească. Obstacolele nu au fost puține, însă, împreună, noi două, Irina Trancă și Irina Enache, am mers mai departe și am încercat să vă aducem mereu în atenție cărți alese cu grijă, citate, evenimente literare, noi apariții editoriale și uneori, chiar giveaway-uri, dedicând din timpul, energia și chiar resursele noastre financiare.

Voi ne-ați ajutat să creștem și să ajungem pe ecranele cititorilor, nu doar din România, ci chiar din alte țări ale lumii! Vă mulțumim și suntem profund recunoscătoare.

Ne dorim din toată inima să continuăm acest demers cu noi sezoane de emisiuni și noi serii interesante. Însă avem nevoie de ajutorul vostru! Pentru noi, blogul nu este sursa noastră de venit, și pe lângă efortul și creativitatea necesare pentru a crea conținut, acesta necesită și resurse financiare care sunt acoperite tot de noi înșine.

Dacă urmăriți blogul nostru CARTEA E O VIAȚĂ și ați dori nu doar ca acesta să meargă mai departe, ci și să participați la continuarea lui, ne puteți sprijini astfel:

1. Prin PayPal:

https://www.paypal.com/paypalme/carteaeoviata

2. Prin Mixcloud, opțiunea SUBSCRIBE:

Contribuțiile voastre ne vor ajuta în cel puțin câteva domenii:

– Achiziționarea de noi cărți valoroase despre care să discutăm în emisiuni și pe blog;

– Continuarea abonamentului WordPress care, printre alte avantaje, elimină publicitatea nedorită de pe blog;

– Continuarea abonamentului de Mixcloud (platforma pe care puteți asculta emisiunile), pentru o mai bună securitate și pentru a putea avea acces la mai multe date statistice.

– Plata taxelor de curierat pentru trimiterea premiilor.

Vă mulțumim!

%d blogeri au apreciat: