Contact

Pentru orice sugestii, comentarii constructive sau recomandări de carte, vă rugăm să ne scrieţi în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe pagina de Facebook.

2 gânduri despre „Contact”

  1. Vă ascult de ceva vreme cu interes și apreciez foarte tare treaba pe care o faceți. Într-un anume fel sunt și eu din branșă, fiind un creștin iubitor de carte care produce ți menține un canal de podcast intitulat Este Scris și care este descris ca fiind podcast de carte și conduită creștină. Mi-ar plăcea foarte mult să pot intra în legătură cu dvs și eventual, dacă veți găsi cu cale, să vă invit în cadrul podcastului la un episod în care să vorbim despre carte și conduită creștină. Până atunci, puteți asculta câteva episoade din Podcast la http://www.estescris.ro sau în aplicația podcast favorită căutând după Este Scris Podcast.
    Aș fi super încântat chiar să avem o colaborare pe domeniu, dacă vom găsi potrivit. Știu că toți avem vieți ocupate și foarte ocupate, dar de dragul mesajului creștin facem aceste activități voluntare care să Îl slăvească pe Dumnezeu și să ajute oamenii.
    Așa că dacă vom intra în contact vom vedea și ce ar putea ieși din asta.
    Încă o dată, fiți binecuvântate pentru treaba extraordinară care o faceți aici. Puteți să îmi răspundeți pe e-mailul de pe care comentez.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: