#ceov10ani – GIVEAWAY MARTIE (ÎNCHEIAT)


Așa cum anunțam în primul episod al sezonului aniversar 10 ANI de CARTEA E O VIAȚĂ, pentru a sărbători această realizare, timp de un an, în fiecare lună, aveți ocazia să câștigați una sau mai multe cărți din top 10 CARTEA E O VIAȚĂ, despre care am povestit tot în acel episod (este ocazia perfectă să-l ascultați acum, dacă nu ați făcut-o încă!).

Până acum, v-am oferit setul de cărți despre Dumitru Cornilescu (în octombrie), setul de cărți despre soții Wurmbrand (în noiembrie), Isus pe care nu L-am cunoscut de Philip Yancey (alături de alte frumuseți, în decembrie), setul celor trei pledoarii de Lee Strobel: Pledoarie pentru Creator, Pledoarie pentru Cristos și Pledoarie pentru credința creștină (în ianuarie) și volumul Nici toate ale popii. Religie fără stres de Wilhelm Tauwinkl (în februarie).

Luna aceasta vă oferim o carte cum nu se poate mai potrivită pentru contextul actual, în care zilnic auzim de război și pierderi, dar și despre perseverență și demnitate. Este vorba despre cartea Har ascuns de Jerry Sittser, o carte despre suferință și speranța de la capătului tunelului, în același timp. Izvorâtă din însăși experiența tragică a autorului, care și-a pierdut mama, soția și unul dintre cei patru copii într-un accident de mașină, această carte este de o sensibilitate și de o sinceritate rare, Jerry Sittser având curajul să descrie diferitele faze ale durerii, remușcărilor, temerilor și uneori chiar a dorinței de răzbunare.

Am prezentat această carte pe larg în acest articol, unde găsiți și link către episod.

Tot ce trebuie să faceți pentru a avea o șansă să câștigați această carte este să ne spuneți într-un comentariu la acest articol (NU pe Facebook/Instagram) ce carte v-a mângâiat pe voi în momente grele (în afară de Biblie!). Vă rugăm să folosiți o adresă de email pe care o verificați frecvent, pentru a vă putea contacta pentru trimiterea premiului.

Așteptăm răspunsurile voastre până joi, 31 martie, ora 23:59, ora României.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, iar premiul va fi trimis DOAR la o adresă de pe teritoriul României.

Așteptăm cu interes răspunsurile voastre și vă dorim succes!


UPDATE:

Anunțăm cu bucurie câștigătoarea premiului din luna martie!

Câștigătoarea va fi contactată prin e-mail pentru obținerea adresei la care să trimitem premiul.

Vă mulțumim că ați participat și luna aceasta la giveaway-ul nostru!

Vă invităm să fiți alături de noi în continuare pentru viitoarele articole, emisiuni și concursuri!

2 gânduri despre „#ceov10ani – GIVEAWAY MARTIE (ÎNCHEIAT)”

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: