7 ani în blogosferă + GIVEAWAY – încheiat


Pe 17 februarie 2014 am creat blogul CARTEA E O VIAȚĂ, iar 22 februarie am publicat primul articol.

Așadar, astăzi împlinim 7 ani de când folosim această platformă pentru a promova și pune la dispoziția ascultătorilor emisiunea CARTEA E O VIAȚĂ, în primul rând, dar și pentru a promova lectura și evenimentele care au legătură cu ea, în al doilea rând.

Câteva statistici: am publicat până acum 1866 de articole, avem 185 abonați, am adunat în acești 6 ani 109.905 vizualizări și ne-au vizitat 54.618 persoane.

Nu sunt cifre colosale, dar pentru noi reprezintă triplarea audienței în anul 2020, an în care, în ciuda situației globale nefericite, am avut parte de multe noutăți și bucurii datorită blogului – câteva serii noi (și, sperăm, interesante), ajungerea la zi cu recenziile și episoadele urcate pe Mixcloud, primele concursuri cu premii, mulți abonați noi și, în general, mai multă vizibilitate.

Cele mai populare postări ale anului trecut au rămas, cu puține excepții, aceleași din ultimii ani:

 1. „Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr“ de C.S. Lewis
 2. „Cele patru iubiri” de C.S. Lewis
 3. Un strop de viață în izolare sau ce să citești/asculți în timpul pandemiei
 4. „Confesiuni” de Sfântul Augustin
 5. „Viața cu Dumnezeu – practicarea prezenței lui Dumnezeu” de Fr. Laurențiu al Învierii
 6. Visele se împlinesc când povestea de dragoste ți-o scrie Dumnezeu
 7. „Cu Dumnezeu în subterană” de Richard Wurmbrand

Cele mai populare 7 postări din cei 7 ani:

 1. „Cele patru iubiri” de C.S. Lewis
 2. „Viața cu Dumnezeu – practicarea prezenței lui Dumnezeu” de Fr. Laurențiu al Învierii
 3. Visele se împlinesc când povestea de dragoste ți-o scrie Dumnezeu
 4. „Feminitate pusă deoparte” de Leslie Ludy
 5. „Confesiuni” de Sfântul Augustin
 6. „Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr“ de C.S. Lewis
 7. „Dumnezeu îmi cunoaște măsura” de Silvia Tărniceriu

Pe canalul nostru de Mixcloud, unde găsiți cele 210 episoade ale emisiunii CARTEA E O VIAȚĂ, ni s-au dublat cifrele, astfel: 43 de abonați, s-a dat play de 4.893 de ori și au fost ascultate 35.023 de minute.

Folosim această ocazie ca să vă încurajăm pe cei care ne urmăriți doar pe blog sau pe Facebook, să ne faceți o vizită și acolo și să vă abonați și la canalul de Mixcloud (pe care îl puteți asculta și din aplicația Mixcloud)! Avem episoade care variază de la 6 minute la 1h 30 minute, așa că sigur veți găsi ceva să vă placă!

În perioada aceasta lucrăm la „crearea de legături”, în urma cărora sperăm să ajungem la cât mai mulți cititori/ascultători cu cât mai multe resurse utile și valoroase.

În plus, ne dorim să aflăm și părerile voastre (capitolul „interacțiune” nu s-a dezvoltat prea mult încă, din păcate): dorim să știm ce vă place și ce nu și cum putem folosi cât mai bine această platformă.

Așadar și de aceea, pentru a vă răsplăti fidelitatea și a vă mulțumi pentru susținerea din acești 7 ani și pentru a vă motiva să interacționați cu noi, organizăm pentru prima oară un GIVEAWAY în colaborare cu Editura Scriptum, căreia îi mulțumim pentru generozitate.

7 dintre voi au ocazia să câștige unul dintre cele 7 premii alese din portofoliul Editurii Scriptum:

 1. „Darul durerii” de Philip Yancey (episod AICI)
 2. „Dumnezeu e mai aproape decât crezi” de John Ortberg (articol și episod AICI)
 3. „Fii liniștit, suflete!” de Elisabeth Elliot (articol și episod AICI)
 4. „Bucurie care sfidează circumstanțele” de Stasi Eldredge (episod AICI)
 5. „Luther și Katharina” de Jody Hedlund (articol și episod AICI)
 6. „La bine și la rău – când apar copiii” de Patrick și Ruth Schwenk (episod AICI)
 7. seria de cărți pentru copii „Așa spune Biblia” cu ilustrații de Kees de Koort, ce conține 20 de titluri (am scris despre ele AICI)

Ne-am dorit să acoperim o paletă mai largă de interese și să surprindem varietatea din oferta Editurii Scriptum, așadar, de data aceasta, pe lângă câteva titluri ale unor autori consacrați, am inclus și un roman, o carte pentru părinți și o pachet pentru copii.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre aceste premii este să completați sondajul de AICI până duminică, 28 februarie 2021, ora 23:59, ora României.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați aici și pe pagina noastră de Facebook, luni, 1 martie 2021.

Vă rugăm să folosiți o adresă de e-mail valabilă pentru că aceasta va fi forma de comunicare pentru a intra în posesia premiului. Se vor lua în considerare doar adresele incluse în răspunsurile la sondaje, iar câștigătorii, extrași prin tragere la sorți, vor primi fiecare doar unul dintre cele 7 premii.

Dați sfoară în țară și vă dorim succes!

PS: Editura Scriptum sărbătorește și ea anul acesta aniversarea a 20 de ani de la înființare, așa cum scriam și noi aici, și încă mai aveți timp să participați printr-o comandă pe site-ul Scriptum la giveaway-ul (generos!) pe luna februarie. Aflați detalii aici.

____________________________________________

UPDATE 1:

Anunțăm cu bucurie câștigătorii GIVEAWAY-ului nostru aniversar! Vă mulțumim pentru participarea voastră în număr mare, pentru susținerea arătată și pentru impresiile voastre, deosebit de valoroase pentru noi! Le studiem, vom continua să le analizăm și vom reveni și cu un articol despre rezultatele sondajului. Mulțumim și editurii Scriptum, din nou, pentru generozitate și vă recomandăm să îi urmăriți în continuare, pentru că fiecare lună din acest an aniversar pentru ei vă aduce noi surprize și premii.

 

Rezultatele RANDOM.ORG. Felicitări câștigătorilor și mulțumim tuturor participanților! 🙂

1. „Darul durerii” de Philip Yancey tlc.ligia.123
2. „Dumnezeu e mai aproape decât crezi” de John Ortberg danycucicea
3. „Fii liniștit, suflete!” de Elisabeth Elliot popanoemi4
4. „Bucurie care sfidează circumstanțele” de Stasi Eldredge crispiana_vandici
5. „Luther și Katharina” de Jody Hedlund me_tany
6. „La bine și la rău – când apar copiii” de Patrick și Ruth Schwenkemi45214521
7. seria de cărți pentru copii „Așa spune Biblia” cu ilustrații de Kees de Koort, ce conține 20 de titluriolympiaromanov83
__________________________________________

UPDATE 2:

Mulțumim celor ce ne-au răspuns la e-mailurile noastre în care ceream datele de contact pentru a putea trimite cărțile! Din păcate, doi dintre câștigători nu ne-au răspuns deloc, așa că, după cum anunțam și pe Facebook, am extras astăzi, 8 martie 2021, alți doi câștigători. Sperăm să vă bucurați cu toții de cărțile primite!

Așadar, tabelul câștigătorilor arată astfel:

7 gânduri despre „7 ani în blogosferă + GIVEAWAY – încheiat”

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: