CARTEA E O VIAȚĂ S19 Ep. 10 – „Darul durerii” de Dr. Paul Brand și Philip Yancey


V-ați gândit vreodată cu recunoștință la faptul că simțiți durerea?  Sau vă grăbiți să o estompați, să o înlăturați, pentru a vă continua nestingheriți activitățile?

Astăzi vă aducem în atenție o carte menită să ne schimbe perspectiva asupra durerii: Darul durerii. Un dar pe care nimeni nu și-l dorește de Dr. Paul Brand și Philip Yancey, cercetează misterul durerii și-i dezvăluie importanța, aruncând o lumină asupra unui dar pe care niciunul dintre noi nu ni-l dorim, dar fără de care nu putem trăi.

Dr. Paul Brand este autorul unor cărți de prestigiu în lumea medicală și coautor cu Philip Yancey al volumelor O făptură atât de minunată și Creați după chipul Său, pe care le-am prezentat și noi aici și aici.

Este o diferență de format, însă, între acestea două și cartea pe care o avem astăzi în atenție. Darul durerii este aproape o autobiografie, cursivă și coerentă, a doctorului Brand, din care aflăm nu doar despre parcursul său profesional, ci și despre familia sa, despre pacienții săi, despre frământările sale și despre cum l-au influențat chiar și spiritual lucrurile cărora a trebuit să le facă față ca medic.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: