CEOV S23 – Ep.6 – „Creșterea copiilor prin iubire” de Crystal Paine


Dacă ești părinte și, la fel ca mine, crezi că le-ai cam citit pe toate pe tema părințelii și nu crezi că mai poți descoperi ceva revelator într-o nouă carte despre creșterea copiilor, astăzi te invit să-ți reconsideri poziția.

În acest episod vă aducem în atenție o carte pentru părinți, pentru că deși nu suntem o emisiune cu acest profil, credem că o carte valoroasă, chiar dacă poate nu ar interesa pe toată lumea, merită cunoscută.

Iar cartea pe care v-o propunem astăzi merită cunoscută cu atât mai mult cu cât poate, ca și mine, ați avut tendința să o treceți cu vederea, gândindu-vă, „ah, o altă carte pentru părinți, ce poate să mai spună nou?”. Eu însămi am fost foarte plăcut surprinsă, așa că haideți să vedem despre ce este vorba.

Cartea se numește Creșterea copiilor prin iubire – un ghid sigur pentru un început bun și este scrisă de Crystal Paine, soție, mamă biologică a patru copii și mamă adoptivă, autoare a cărții Money Saving Mom’s Budget, binecunoscut bestseller New York Times și a unui blog cu același nume.

Poate că veți fi și voi un pic mirați de acest titlu, gândindu-vă că, mai ales în context creștin, dar și din ce în ce mai mult și în afara acestui context, este de la sine înțeles că iubirea stă sau ar trebui să stea la baza creșterii copiilor. Așa să fie și în realitate?

Mulțumim Editurii Stephanus (Adi Miu) pentru colaborare!

Vezi și:

Un strop de viață pentru mame

Un strop de viață pentru părinți

Alte 5 cărți pentru părinți (ediția 2020)

Cărți pentru mame

5 cărți pentru părinți

Cărţi pentru cei mici şi cei mari – partea a II-a

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: