Devenind o prezență vindecătoare #42


Când veți înceta să vă irosiți energiile spirituale pentru a întreține un fals supraom și veți începe să le folosiți pentru a colabora cu Duhul Sfânt pentru creșterea adevărată, vă veți simți eliberat în Isus Hristos, scăpat de false obligații și imperative, de aprobarea și dezaprobarea celorlalți, de acea condamnare îngrozitoare a prăpastiei dintre ceea ce încercați să fiți și ceea ce sunteți.

Ce umple această prăpastie nesfârșită? De pe crucea lui Isus Hristos, întreaga desăvârșire a lui Isus vă este dată prin harul Său fără plată, și ea umple cu vîrf și îndesat toate golurile din viața voastră.

Pavel a exprimat atât de elocvent acest gând: „Și voi, prin El, sunteți în Hristos Isus. El a fost făcut de Dumnezeu pentru noi înțelepciune, neprihănire, sfințire și răscumpărare” (1 Corinteni 1:30).


Paul David Tripp, Instrumente în Mânile Răscumpărătorului

Autor: Irina Enache

Sunt absolventă a Facultăţii de Biotehnologii, din ianuarie 2015 lucrez într-o multinațională şi am fost voluntar la „Radio Vocea Evangheliei“ din 2011 până în 2020. Prima mea colaborare cu RVE a fost reprezentată chiar de primul episod al emisiunii „Cartea e o viaţă“. Pentru mine, emisiunea și blogul sunt modalitățile de a folosi una dintre pasiunile mele, lectura, în folosul altor cititori interesaţi. Autorii care m-au influențat cel mai mult și continuă să mă inspire sunt J.R.R. Tolkien și C.S. Lewis. În 2019 am absolvit un curs de consiliere creștină, lucru care s-a reflectat în genul de cărți pe care le-am citit și care mă pasionează. Am abordat de asemenea un subiect mai puțin discutat în mediul românesc, cel al bolilor psihice, privit dintr-o perspectivă creștină, iar rezultatele studiului meu le puteți găsi pe blogul https://intunericulnuvabirui.wordpress.com/. Mă puteți găsi și pe Goodreads pentru a vedea ce mai citesc: https://www.goodreads.com/user/show/51556502-yeranouhi

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: