Descoperă numele lui Isus – Alfa și Omega


„Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul”, zice Domnul Dumnezeu, Cel ce este, Ce ce era și Cel ce vine, Cel Atotputernic. (Apocalipsa 1:8)

Alfa și Omega sunt prima și ultima literă din alfabetul grecesc și reprezintă nu numai totalitatea literelor, ci a cunoașterii, a existenței și a timpului. De la început până la sfârșit, Isus a fost, este și va fi și toate lucrurile își au viața, mișcarea și ființa în El (Fapte 17:28). Nu există nimic în afara prezenței Sale. El conduce suveran peste tot ceea ce există. Toate lucrurile au fost create prin El și toate se țin prin El (Col. 1:16-17).

Isuse, Îți mulțumesc că ai mers înaintea mea. Ție nimic nu Îți este necunoscut, nici chiar atunci când mă întreb cum voi reuși să plătesc facturile și cum se vor rezolva problemele din viața mea. Tu ai îndurat mult mai multe în viața Ta și cu toate acestea ai făcut-o cu bucurie. Ajută-mă să mă încred în Tine nu numai la începutul călătoriei mele, ci în fiecare zi, până la sfârșit.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Printre pasiunile mele, pe lângă cărţi, se mai numără lucrul manual (origami, felicitări etc.), plimbările în parc şi ieşirile în oraş pe la librării şi biblioteci. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis şi Philip Yancey. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s