Descoperă numele lui Isus – Marele Preot


Astfel, fiindcă avem un Mare Preot însemnat, care a străbătut cerurile, pe Isus, Fiul lui Dumnezeu, să rămânem tari în mărturisirea noastră.

(Evrei 4:14)

Pentru că Isus este Marele nostru Preot, noi nu mai avem nevoie de altcineva care să mijlocească între noi și Dumnezeu. Avem acces direct la Tatăl prin Isus și El este gata și dornic să ne ajute la vreme de nevoie.

Isuse drag, mintea mea nici măcar nu poate să priceapă marea însemnătate a acestui lucru. Tu ne-ai eliberat de necesitatea curățirii, a ritualurilor, a jertfelor și a Legii. Prin moartea Ta pe cruce ai rupt perdeaua care ne despărțea de prezența lui Dumnezeu și acum putem veni la Tine direct, fără niciun alt mijlocitor. Iartă-mă că de atâtea ori am neglijat acest privilegiu. Reaprinde în mine dorința de a petrece timp în prezența Ta și de a-mi trăi viața în realitatea zilnică a sălii tronului Tău.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Printre pasiunile mele, pe lângă cărţi, se mai numără lucrul manual (origami, felicitări etc.), plimbările în parc şi ieşirile în oraş pe la librării şi biblioteci. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis şi Philip Yancey. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s