Descoperă numele lui Isus – Adevărul


Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. Ioan 14:6

Isus a făcut numeroase afirmații de tipul „Eu sunt”, dar una dintre cele mai fascinante este afirmația că El este Adevărul. El îl definește, îl trăiește și ne cheamă și pe noi să cunoaștem libertatea care vine în urma umblării cu El, pentru că: „veți cunoaște adevărul, și adevărul vă va face slobozi” (Ioan 8:32). Isus, Adevărul, ne eliberează din lanțurile minciunii ca să descoperim plinătatea vieții pe care o avem atunci când prezența Sa ne umple viața.

Isuse, Tu ești Adevărul care ne eliberează. De atâtea ori îl las pe dușman să șoptească minciuni în inima mea și ajung să le cred. Ajută-mă să-mi umplu viața cu Tine și cu cuvintele Tale, ca să pot recunoaște minciunile atunci când le văd. Umple-mă până la refuz cu adevărul Tău, astfel încât cuvintele Tale să se reverse în viața celor din jurul meu, aducându-le speranță, bucurie și libertate în Tine.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: