Descoperă numele lui Isus – Leul din Iuda


Și unul din bătrâni mi-a zis: „Nu plânge: Iată că Leul din seminția lui Iuda, Rădăcina Lui David, a biruit.” (Apocalipsa 5:5)

Isus nu este plăpând. Nu confunda smerenia Sa cu slăbiciunea. Smerenia poate fi înțeleasă cel mai bine ca fiind putere ținută sub control. De la nașterea Sa într-o iesle și până la răstignirea Sa pe cruce, curajul lui Isus stă tocmai în faptul că Și-a stăpânit puterea glorioasă atunci când ar fi putut să-i nimicească pe toți cei care Îi stăteau împotrivă.

Isuse, Tu ești Leul din Iuda, care șade pe tron, făcând din dușmanii Tăi așternut al picioarelor Tale. Învață-mi sufletul încă o dată cât de măreț și de minunat este numele Tău. Și ajută-mă să răspund cu smerenie, laudă și adorare.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: