Cărțile sunt menite să fie date mai departe – GIVEAWAY ÎNCHEIAT


În cinstea încheierii seriei Oameni ai cărții, dar și cu ocazia apropierii vacanței (în orice formă va fi ea vara aceasta), m-am gândit să organizăm un nou giveaway, pentru că, așa cum spune și titlul ultimului articol din serie, cărțile sunt menite să fie date mai departe.

Pentru mine a fost o mare bucurie și plăcere să alcătuiesc aceste articole și chiar îmi pare rău că am încheiat această serie. Sper că v-a plăcut și vouă la fel de mult să le citiți și că v-au inspirat în alegerile voastre de lectură.

Cartea pe care o voi oferi cadou cu ocazia acestui giveaway este o carte despre care am vorbit pe larg în articolul Ce am citit în luna mai 2020, și anume Omul în căutarea sensului vieții de Viktor E. Frankl.

Am pomenit atunci că aveam două exemplare în bibliotecă, așa că m-am gândit că ar fi bine ca unul dintre ele să-și găsească o nouă casă.

 

Vara/vacanța este o ocazie bună să citim cărți a căror lectură am tot amânat-o sau pentru care nu am avut răgazul și vă promit că această carte este perfectă pentru această perioadă – deși tratează un subiect foarte serios și are un ton grav, este o lectură captivantă și te pune pe gânduri într-un mod care te îmbogățește sufletește.

Tot ce trebuie să faceți dacă vreți să intrați în tragerea la sorți pentru a câștiga această carte este să scrieți un comentariu la acest articol până marți, 30 iunie, ora 23:59 (ora României), în care să-mi spuneți ce carte ați lua cu voi în vacanță.

Câștigătorul va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook, miercuri, 1 iulie.

Succes tuturor!

______________________________________________

UPDATE!

După cum v-am promis, am anunțat pe pagina de Facebook și anunțăm și pe această cale câștigătorul giveaway-ului nostru și al cărții „Omul în căutarea sensului vieții” de Viktor E. Frankl !

ScreenHunter_18 Jul. 01 08.40

Câștigătorul va fi contactat în privat pentru detalii despre cum va intra în posesia premiului.

Vă mulțumim pentru participare, pentru numeroasele comentarii și pentru sprijinul vostru și vă invităm să ne urmăriți și pe mai departe! 🙂

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

33 de gânduri despre „Cărțile sunt menite să fie date mai departe – GIVEAWAY ÎNCHEIAT”

 1. Daca as pleca in vacanta, cu siguranta as lua cele trei volume LOTR scrise in limba engleza. Am urmarit recent un documentar legat de lumea lui Tolkien si mi s-a reaprins pofta de a citi aceste carti minunate.

 2. Pendulez intre „Poate omul să trăiască fără Dumnezeu?” (Ravi Z’), „Atomic Habits” ( James C’) si „Oscar si tanti Roz” (E. E. SCHMITT).
  🙂

  1. In vacanța asta n as putea sa iau doar o carte cu mine, dar o sa ma rezum la tetralogia napolitana a Elenei Ferrante.

 3. Cel mai probabil, aș lua cu mine „Drumul spre casa” de Yaa Gyasi. Am avut rețineri în ceea ce privește acțiunea, însă am văzut multe recomandări și recenzii pozitive.

  1. Nelipsite din vacanță ar fi ,,Insomnii” de Irina Binder si ,,Singur pe lume” de Hector Malot,desigur,printre multe altele.

 4. Daca as merge intr-o vacanța cu siguranța as lua cu mine cartea “Călugărul care si-a vândut Ferrari-ul” pentru a o putea recomanda mai departe tuturor.

 5. As lua cu mine in vacanta orice carte scrisa de Agatha Christie (preferata mea, Elefantii nu mint niciodata), pentru ca se citesc usor si te tin in suspans!

 6. As lua cu mine in vacanta cartea ,, Apicultorul din Alep” de Christy Lefteri. Recunosc că am mai multe cărți care așteaptă să fie citite.

 7. De veghe in lanul de secara de J.D Salinger.O cartepe care as reciti-o oricand.Ma regasesc in ea ca si adult,dar si ca adolescenta

  1. Sunt o mulțime de cărți ce pot fi strecurate în bagajul pentru vacanță, dar ,dintre acestea, aș alege cu siguranță ,, Psihologie – Cum să te înțelegi pe tine însuți și pe ceilalți” de Louise Deacon și ,, Solenoid ” de Mircea Cărtărescu.

 8. As lua cu mine oricând și oriunde cireșarii, toate volumele. Le iubesc din tot sufletul și le-as reciti oricând cu drag și spor!

 9. Aș lua Elias și Spioana Cărturarilor, în special al doilea volum. Îl ador atât de mult, iar Sabaa Tahir e o scriitoare genială❤️❤️

 10. Aş lua în vacanţă , cartea mea preferată , ci anume , Fiul Risipitor de Radu Tudoran , sunt un elev al clasei a 9 a şi îmi doresc enorm de mult să câştig această carte dacă s-ar putea.

 11. Dacă as pleca mâine în vacanta as lua cu mine „Sora vitrega” – Jennifer Donnelly.

 12. Tare grea decizia, dar cred că de această dată aș lua Aleea cu licurici a Hannei Kristin. Îmi doresc de ceva vreme să o citesc, iar autoarea sigur îmi va face vacanța mai frumoasă. 😍

 13. Dacă aș pleca în vacanță, aș lua cu mine cartea „Călătoria Cilkai” Heather Morris

 14. Eu aș luat xu mine, cartea Apă plată și lămâie de Iulia Florentina Paciurea. O carte dragă sufletului meu, o carte care mă duce cu gândul la vară, vacanță, relaxare, cu gândul la o zi de vară, pe plaja în Grecia.
  Mare, soare , liniște,relaxare, o carte dragă si un fresh= vacanța perfectă.

 15. Dacă aș pleca în vacanță, ar fi greu să aleg din multitudinea de cărți necitite,un singur volum.De obicei citesc destul de mult și diversificat.Recunosc în ultimul timp dragostea și pasiunea pentru cărți istorice,memorii și jurnale.Deci, aș alege Regina Maria -Povestea vieții mele.Ioana Idiceanu

 16. Cred că aș alege să aduc alături de mine în vacanță volumul „Casa din Strada Sirenelor” de Octavian Soviany. A trecut ceva vreme de când mi-am pus în gând să îl citesc.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: