CEOV S23 – Ep.5 – „Nu așa trebuia să fie” de Lysa TerKeurst


Viața te trece adesea prin momente atât de diferite de ceea ce sperai sau te așteptai. Unele evenimente te surprind pur și simplu cu garda jos pentru o clipă, dar altele te zdruncină cu totul. Trăiești dezamăgiri și ajungi să te îndoiești de bunătatea lui Dumnezeu.

Ce e de făcut când planul lui Dumnezeu nu se sincronizează cu nevoia care te copleșește, când lipsa Lui de intervenție pare chiar dăunătoare, iar promisiunile Lui improbabile?

Lysa TerKeurst, autoarea cărții Nu așa trebuia să fie. O călătorie prin cel mai greu anotimp al vieții a trecut și ea prin asemenea momente. Și, deși ne-am dori cu toții să nu avem parte de asemenea situații, cu siguranță vom avea sau am trecut deja prin ele. Și de aceea avem nevoie de astfel de cărți-pansament.

Lysa TerKeurst este președinta organizației Proverbs 31 Ministries și autoarea a peste 20 de cărți. În momentul scrierii cărții Nu așa trebuia să fie, Lysa trecea printr-o situație teribilă în căsnicia ei. Cartea este ca un jurnal, scrisă în timp real, pe măsură ce trecea prin situația ei dezastruoasă și, ca și cum nu era suficient, mai afla și de alte probleme grave de sănătate sau alte vești rele. Așadar, autoarea scrie în cunoștință de cauză, iar gândurile pe care vi le vom împărtăși în acest episod sunt scrise „la cald”, în vâltoarea suferinței.

Mulțumim, Editura Scriptum, pentru colaborare!

Scrie un comentariu