Devenind o prezență vindecătoare #13


Dacă există ceva la care noi – creștinii serioși, adulți și frustrați din secolul XX – privim cu suspiciune, acest lucru este cu siguranță bucuria; lumea modernă a corelat bucuria cu amuzamentul și relaxarea.  Noi suntem chemați să trăim în lume văzând totul din ea ca o descoperire a lui Dumnezeu, ca un semn al prezenței Lui, ca bucurie a venirii Lui. Misiunea creștinului este întotdeauna la început. Astăzi este ziua când sunt trimis înapoi în lume, în bucurie și pace. Bucuria, cu toate acestea, nu este ceva ce poate fi definit sau analizat. Omul intră în bucurie. „Intră în bucuria Domnului tău” -Matei 25:21 (pr. Alexander Schmemann)

Vocația noastră este să fim martori adevărați ai bucuriei și păcii Duhului Sfânt, ai acelei vieți noi de care devenim părtași în Biserică.


Dr. Albert S. Rossi – Cum să devii o prezență vindecătoare

Autor: Irina Enache

Sunt absolventă a Facultăţii de Biotehnologii, din ianuarie 2015 lucrez într-o multinațională şi am fost voluntar la „Radio Vocea Evangheliei“ din 2011 până în 2020. Prima mea colaborare cu RVE a fost reprezentată chiar de primul episod al emisiunii „Cartea e o viaţă“. Pentru mine, emisiunea și blogul sunt modalitățile de a folosi una dintre pasiunile mele, lectura, în folosul altor cititori interesaţi. Autorii care m-au influențat cel mai mult și continuă să mă inspire sunt J.R.R. Tolkien și C.S. Lewis. În 2019 am absolvit un curs de consiliere creștină, lucru care s-a reflectat în genul de cărți pe care le-am citit și care mă pasionează. Am abordat de asemenea un subiect mai puțin discutat în mediul românesc, cel al bolilor psihice, privit dintr-o perspectivă creștină, iar rezultatele studiului meu le puteți găsi pe blogul https://intunericulnuvabirui.wordpress.com/. Mă puteți găsi și pe Goodreads pentru a vedea ce mai citesc: https://www.goodreads.com/user/show/51556502-yeranouhi

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: