Descoperă numele lui Isus – Om al durerii


Disprețuit și părăsit de oameni, om al durerii și obișnuit cu suferința…

(Isaia 53:3)

În grădina Ghețimani, întrezărim chinul sufletesc prin care a trecut Isus înainte de a fi trădat. El le-a spus ucenicilor Săi: „Sufletul Meu este cuprins de o întristare de moarte” (Matei 26:38), iar Luca descrie suferința lui Isus ca fiind atât de intensă, încât transpirația Sa era ca niște picături de sânge care cădeau pe pământ (22:44).

Doamne, ce pot spune în fața unei asemenea iubiri? Pedeapsa care mi-a dat pacea a căzut peste Tine, iar Tu de bunăvoie Te-ai plecat în fața suferinței care îmi era menită mie. Fiecare întristare și suferință cu care mă confrunt, Tu ai înfruntat-o primul și ai îndurat mânia lui Dumnezeu în locul meu. Îți mulțumesc, Isuse scump. Îți mulțumesc!

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: