Descoperă numele lui Isus – Fiul omului


Căci Fiul omului n-a venit să I se slujească, ci El să slujească și să-Și dea viața răscumpărare pentru mulți! (Marcu 10:45)

Când evreii Îl auzeau pe Isus spunându-Și „Fiul omului”, gândurile lor se îndreptau imediat spre Daniel 7. În această profeție, Daniel scrie despre vremurile din urmă, când „unul ca un fiu al omului” va veni cu autoritate să judece lumea. Isus revendica acel nume pentru El și le transmitea celor ce Îl ascultau că El are dreptul de a judeca omenirea.

Isuse, Fiul lui Dumnezeu, sunt atât de uimit de viața Ta de slujire plină de smerenie! Tu ai renunțat la toată slava și măreția ca să iei chip de rob, în timp ce eu mă agăț de fărâmele de popularitate și prestigiu pe care îmi imaginez că le am. Iartă-mă, Doamne, pentru mândria din inima mea și pentru dorința mea de a fi mai bun sau mai important decât alții. Fă-mă un slujitor și învață-mă să îi slujesc pe alții cu bucurie.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: