Descoperă numele lui Isus – Mielul lui Dumnezeu


Iată Mielul lui Dumnezeu, care ridică păcatul lumii! (Ioan 1:29)

Isus, Mielul lui Dumnezeu a venit să împlinească și să înlocuiască sistemul jertfelor. Moartea Sa pe cruce a făcut ispășire pentru toate păcatele omenirii o dată pentru totdeauna, prin credința în El.

Isuse, cum voi putea vreodată să-Ți mulțumesc pentru că ai luat asupra Ta păcatele mele? Eu merit mânia lui Dumnezeu, dar Tu ai suferit pedeapsa în locul meu și mi-ai dăruit neprihănirea Ta. Primește viața mea și ajută-mă să Ți-o dedic doar Ție.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: