Descoperă numele lui Isus – Păstorul cel Bun


Eu sunt Păstorul cel bun. Păstorul cel bun își dă viața pentru oi. (Ioan 10:11)

Acesta este Păstorul nostru cel bun. Interesul Lui față de noi nu este nici superficial, nici nu vine dintr-o inimă împărțită. Nu, Isus este cu totul dedicat nouă – îngrijindu-Se de noi, cunoscându-ne, călăuzindu-ne și dându-Și viața pentru noi.

Îți mulțumesc, Isuse, pentru că mă iubești chiar și atunci când, asemenea unei oi nesăbuite, fug de lângă Tine. Ce privilegiu este pentru mine să fac parte din turma Ta și să fiu cunoscut de Tine! Ajută-mă să învăț să Te imit în felul în care îi iubesc pe alții, sacrificându-mi propriile dorințe pentru a-i sluji mai bine pe cei pe care Tu i-ai așezat în viața mea. Fă ca viața mea să le îndrepte atenția spre Tine, bunul meu Păstor. Amin.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: