Descoperă numele lui Isus – Învierea și Viața


Eu sunt Învierea și Viața. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi.

(Ioan 11:25)

Isus a anulat puterea pe care moartea o avea asupra creației Sale atunci când Și-a dat de bunăvoie propria viață. El nu doar a oprit moartea sau i-a pus capăt – El a înfrânt-o prin faptul că a intrat în ea și a anihilat-o din interior, înviind din morți fără să fie necesară intervenția cuiva.

Doamne, Tu ești Învierea și Viața. Lumea noastră este încă răvășită de păcat și distrugere, dar noi recunoaștem domnia Ta peste ea și abia așteptăm ziua în care nu va mai fi moarte, nu va mai fi tristețe și nici jale. Până atunci, ajută-ne să trăim învierea Fiului Tău. Ajută-ne să fim o mireasmă de viață pentru o lume muribundă, astfel încât și alții să ajungă să aibă parte de viața veșnică împreună cu Tine.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: