CARTEA E O VIAȚĂ S 19 – ep. 4 – „Unde e Dumnezeu în vremea coronavirusului?” de John Lennox


Coronavirus. COVID-19. Pandemie. Iată trei cuvinte, care de câteva luni care ne par uneori o veșnicie, sunt pe buzele tuturor și au schimbat realitatea unei planete întregi. Care ar trebui să fie răspunsul nostru, în calitate de creștini, asaltați zilnic de știri uneori contradictorii și de vești cu privire la creșterea numărului de cazuri?

În episodul de azi vă prezentăm răspunsul lui John Lennox la astfel de întrebări, din cartea sa Unde e Dumnezeu în vremea coronavirusului?

Această carte s-a născut din meditațiile mele asupra evenimentelor cu care ne confruntăm, scrie John Lennox în scurta introducere. Am început să o scriu cu o săptămână în urmă – scria el în luna martie 2020 – , iar de atunci lucrurile s-au schimbat rapid și nu mă îndoiesc că vor continua să o facă.

Dragă cititorule, te invit să privești această carte așa: imaginează-ți că stăm la o masă, într-o cafenea (ce bine ar fi dacă am putea face asta!), iar tu îmi adresezi întrebarea de pe copertă. Unde e Dumnezeu în vremea coronavirusului? Îmi las o clipă cafeaua deoparte și încerc să îți ofer un răspuns cinstit. Ceea ce urmează este ce aș încerca să spun pentru a-ți oferi alinare, sprijin și speranță.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: