Dumnezeu este în iesle #1


Isus stă la ușă și bate. El vine către tine în persoana unui cerșetor, a unui copil al străzii în haine zdrențuite, cerând ajutor. El te confruntă prin fiecare persoană pe care o întâlnești. Atât timp cât vor fi oameni pe pământ, Hristos se va înfățișa sub forma semenului tău, cel prin care Dumnezeu te cheamă, îți vorbește, îți cere lucruri. Aceasta este seriozitatea și aceasta este binecuvântarea mesasjului de Advent. Hristos stă la ușă și bate; el vine sub forma unor oameni la fel ca noi. Îi vei închide ușa, sau I-o vei deschide?

S-ar putea să ți se pară ciudat că Îl vezi pe Hristos într-un chip atât de familiar, însă El a spus asta, iar cei care se îndepărtează de această severă realitate a mesajului de Advent, nu vor putea vorbi nici despre faptul că Hristos vine în inimile lor.

Hristos bate la ușă. Nu este Crăciunul, încă. Însă nu este, încă, nici ultimul mare Advent, a doua venire a lui Hristos. Prin toate Adventurile pe care le sărbătorim de-a lungul anilor vieții noastre, noi tânjim după ultimul Advent, atunci când vom auzi cuvintele: „Iată, Eu fac toate lucrurile noi.”

Perioada de Advent este o perioadă a așteptării, însă întreaga noastră viață este o perioadă de Advent, o perioadă de așteptare a ultimului Advent, când cerurile și pământul vor fi înnoite.

Iată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el, cu Mine. Apocalipsa 3:20

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: