Un strop de viață #665


Dumnezeul tău nu renunță la tine. Dumnezeul tău te caută atunci când te simți pierdut, Dumnezeul tău te caută atunci când ești descurajat și Dumnezeul tău te strigă atunci când te simți lepădat. E nu-l hăituiește pe rebel. Nu-l trântește la pământ pe păcătos. Nu-l critică pe cel care a eșuat.

Spurgeon scrie că, indiferent ce-ți aduce ziua sau prin ce perioade treci, Dumnezeu Își va împlini scopul: „Am venit să te găsesc oriunde ai putea fi. Te voi căuta până când ochii Mei plini de milă te vor vedea. Te voi urmări până când Mâinile îndurării Mele te vor atinge și te vor ține… lângă inima Mea”

Sub brațele Lui cele veșnice este un loc de scăpare.

Ann Voskamp, Cel mai mare dar

Autor: Irina Enache

Sunt absolventă a Facultăţii de Biotehnologii, din ianuarie 2015 lucrez într-o multinațională şi am fost voluntar la „Radio Vocea Evangheliei“ din 2011 până în 2020. Prima mea colaborare cu RVE a fost reprezentată chiar de primul episod al emisiunii „Cartea e o viaţă“. Pentru mine, emisiunea și blogul sunt modalitățile de a folosi una dintre pasiunile mele, lectura, în folosul altor cititori interesaţi. Autorii care m-au influențat cel mai mult și continuă să mă inspire sunt J.R.R. Tolkien și C.S. Lewis. În 2019 am absolvit un curs de consiliere creștină, lucru care s-a reflectat în genul de cărți pe care le-am citit și care mă pasionează. Am abordat de asemenea un subiect mai puțin discutat în mediul românesc, cel al bolilor psihice, privit dintr-o perspectivă creștină, iar rezultatele studiului meu le puteți găsi pe blogul https://intunericulnuvabirui.wordpress.com/. Mă puteți găsi și pe Goodreads pentru a vedea ce mai citesc: https://www.goodreads.com/user/show/51556502-yeranouhi

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s