Descoperă numele lui Isus – Domnul Domnilor


…fericitul și singurul Stăpânitor, Împăratul împăraților și Domnul domnilor, singurul care are nemurirea, care locuiește într-o lumină de care nu poți să te apropii, pe care niciun om nu L-a văzut, nici nu-L poate vedea și care are cinstea și puterea veșnică! (1 Timotei 6:15-16)

De-a lungul istoriei, domnii erau conducători care aveau autoritate, control sau putere asupra altora. Însă Isus nu este doar un simplu domn. El este Domnul. Este Domnul domnilor, Domnul neprihănirii și Domnul slavei. El este Conducătorul celor care domnesc.

Isus merită să ne conducă viața în virtutea a cine este El, dar în această viață El nu ne impune conducerea aceasta. Deocamdată noi alegem dacă Îl recunoaștem de bunăvoie, dar va veni o zi în care orice genunchi se va pleca și orice limbă va mărturisi spre slava lui Dumnezeu Tatăl că Isus Cristos este Domnul (Flp. 2:10-11).

Doamne, de prea multe ori Te-am numit „Domn” cu buzele mele, cu toate că păzeam cu egoism cârma propriei vieți. Învață-mă să mă smeresc înaintea Ta, să-mi plec inima, genunchii și voința înaintea Ta. Îți dăruiesc tot ce am; totul este al Tău. Fă-mi după voia Ta.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: