Descoperă numele lui Isus – Sfântul lui Dumnezeu


Și noi am crezut și am ajuns la cunoștința că Tu ești Cristosul, Sfântul lui Dumnezeu.

Ioan 6:69

A fi sfânt înseamnă a fi pus deoparte, a fi diferit de orice altceva, a fi nepătat și fără nicio urmă de păcat. În întreaga istorie a omenirii nimeni nu a fost sfânt… cu excepția lui Isus. Sfințenia Sa Îl face pe Isus să fie diferit de toți ceilalți. El este desăvârșit din punct de vedere moral. Nu a păcătuit niciodată. Nu a ispitit niciodată pe cineva să păcătuiască. El Însuși a învins păcatul. Scriitorul Epistolei către Evrei Îl numește pe Isus „sfânt, nevinovat, fără pată, despărțit de păcătoși” (7:26).

Isuse, Tu ești Sfântul lui Dumnezeu. Dar Tu ești totodată aproape de toți cei ce Te cheamă. Cum aș putea să nu Te laud? La fel ca îngerii care stau înaintea tronului Tău, mă alătur lor și eu, cântând: „Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, care era, care este, care vine!” (Apoc. 4:8). Ajută-mă să văd supărările și problemele minore de astăzi ca fiind nesemnificative în lumina sfințeniei Tale veșnice. Fă ca fiecare cuvânt și faptă a mea de astăzi să fie un act de închinare înaintea Ta.

Asheritah Ciuciu, Descoperă frumusețea numelor lui Isus

Mai multe resurse conexe aici.

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: