Dumnezeu este în iesle #29


Părintele veșniciilor – cum poate fi acesta numele unui copil? Pentru că în acest copil ne este revelată dragostea eternă, de tată, a lui Dumnezeu, iar acest copil aduce pe pământ dragostea Tatălui. Așa că Fiul este una cu Tatăl, și oricine Îl vede pe Fiul, Îl vede pe Tatăl. Acest Fiu nu dorește nimic pentru Sine, ci este un Fiu ascultător al Tatălui Său. Născut într-o lume guvernată de timp, El aduce eternitatea pe pământ. Mergeți, căutați-L, și Îl veți găsi într-o iesle pe Tatăl ceresc care a devenit aici chiar Tatăl vostru drag.

Prinț al păcii – acolo unde Dumnezeu vine în dragoste către ființele umane și le unește cu El însuși, acolo este pace între Dumnezeu și oameni, și pace între oameni. Vă este teamă de mânia lui Dumnezeu? Atunci mergeți la pruncul din iesle și primiți acolo pacea lui Dumnezeu. Sunteți în conflict cu fratele sau sora voastră? Veniți și vedeți cum Dumnezeu, din dragoste curată, a devenit fratele nostru și vrea să ne împace unul cu celălalt. În lume domnește puterea. Însă acest copil este Prințul păcii. Unde este El, domnește pacea.

În aceeaşi zi, seara, Isus le-a zis: „Să trecem în partea cealaltă.”După ce au dat drumul norodului, ucenicii L-au luat în corabia în care Se afla şi aşa cum era. Împreună cu El mai erau şi alte corăbii. S-a stârnit o mare furtună de vânt, care arunca valurile în corabie, aşa că mai că se umplea corabia. Şi El dormea la cârmă, pe căpătâi. Ucenicii L-au deşteptat şi I-au zis: „Învăţătorule, nu-Ţi pasă că pierim?”. El S-a sculat, a certat vântul şi a zis mării: „Taci! Fără gură!” Vântul a stat şi s-a făcut o linişte mare. Apoi le-a zis: „Pentru ce sunteţi aşa de fricoşi? Tot n-aveţi credinţă?” I-a apucat o mare frică şi ziceau unii către alţii: „Cine este Acesta de Îl ascultă chiar şi vântul, şi marea?” Marcu 4:35-41

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: