Dumnezeu este în iesle #7


Slujește la momentul potrivit. Cele mai profunde lucruri ne sunt revelate atunci când ne dăm seama nu doar că lumea are timpul ei și ceasul ei, dar și viața noastră are timpul ei și ceasul lui Dumnezeu, iar în spatele acestor ceasuri ale vieții noastre, urmele lui Dumnezeu devin vizibile. Sub urmele pașilor noștri este calea către eternitate. Și cu fiecare pas înainte, auzim rezonând ecouri ale veșniciei. Trebuie doar să înțelegem forma pură și profundă a acestor momente, ceasuri, iar această înțelegere să se reflecte în modul în care ne trăim viața. Iar în aceste ceasuri, vom întâlni prezența sfântă a lui Dumnezeu.

„Soarta mea este în mâna Ta”, scrie psalmistul. Slujește la timpul potrivit. Dumnezeu este prezent în viața ta. Timpul tău este sfințit de Dumnezeu. Iar Dumnezeu vrea ca tu să fii pe deplin ceea ce ai fost creat să fii. Doar cei ce stau cu amandoua picioarele pe pământ, care sunt mulțumiți cu ce au și nu aspiră în zadar la înălțimi la care nu pot ajunge, aceia au puterea de a descoperi cu atenție timpul potrivit de a sluji și, astfel, frânturi din eternitate. Dumnezeu este Domnul timpului. Punctul de cotitură al timpului este Hristos. Spiritul adevărat al timpului este Duhul Sfânt.

Aud vorbele rele ale multora, văd spaima care domneşte împrejur, când se sfătuiesc ei împreună împotriva mea şi uneltesc să-mi ia viaţa. Dar eu mă încred în Tine, Doamne, şi zic: „Tu eşti Dumnezeul meu!” Soarta mea (timpul meu) este în mâna Ta; scapă-mă de vrăjmaşii şi de prigonitorii mei! Fă să lumineze Faţa Ta peste robul Tău, scapă-mă prin îndurarea Ta! Psalmul 31:13-16

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: