CARTEA E O VIAȚĂ – SEZON NOU!


Salutare tuturor!

Știm că a fost cam liniște pe blog în ultima vreme, dar asta nu înseamnă că am stat degeaba și că în culise nu s-a întâmplat nimic. Dimpotrivă! A fost în lucru noul sezon – sezonul 16 – al emisiunii CARTEA E O VIAȚĂ, care va cuprinde 5 episoade și două ediții speciale de Paște.

Acestea se vor difuza în fiecare sâmbătă, de la ora 14:20 la RVE București pe 94,2 FM și pe rvebucuresti.ro începând cu data de 23 martie.

Așadar, sâmbătă, 23 martie, în primul episod al noului sezon, vă aducem în atenție cartea O singură credință – consensul evanghelic, în care J.I.Packer și Thomas C. Oden, doi teologi de renume prezintă o serie de extrase din mărturisirile de credință evanghelice publicate după 1950 și până în anul 2000, care au fost selectate și aranjate într-o ordine tematică, pentru a evidenția doctrinele comune ale creștinilor evanghelici.

Descoperiți o interpretare comună a Bibliei, o înțelegere comună a Evangheliei și o perspectivă comună asupra Bisericii și asupra misiunii ei în emisiunea CARTEA E O VIAȚĂ la RVE București pe 94,2 FM și pe rvebucuresti.ro.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: