Un popas prin Oradea


Jumătate din echipa CARTEA E O VIAȚĂ ( 🙂 ) a avut ocazia de a vizita Oradea weekend-ul trecut. Și dacă tot eram acolo, am ajuns și la librăria Scriptum, un popas printre cărți pe care vi-l recomandăm cu drag.

La intrare sunteți întâmpinați de un raft cu noutăți, precum și de topul celor mai citite cărți Scriptum. În librărie veți găsi numeroase colecții de la editura Scriptum și nu numai, colecția John Ortberg, colecția Max Lucado, o colecție de apologetică, colecția A.W. Tozer, colecția de consiliere sau familie, etc.

Din loc în loc, puteți admira și alege cadouri drăguțe, dichisite, tot felul de agende, Biblii personalizate, decorațiuni pentru casă. Aveți de unde alege, dacă vă gândiți la un cadou cu bun gust și cu tematică creștină pentru cineva drag.

Pentru că recent a avut loc conferința lui Ann Voskamp și lansarea celei mai noi cărți, Calea împlinirii, în librărie veți găsi și cartea, dar și citate din ea, tipărite pe cartonașe cu imagini foarte frumoase și inspirate, în stilul unic al lui Ann, pe care le puteți lua pentru voi sau pentru cei dragi.

Iar la etaj, vă puteți odihni și savura o cafea, un fresh sau o limonadă în compania unei cărți sau a unui prieten.

 

 

***

Din păcate, vizita a fost marcată și de izbucnirea incendiului care a devastat palatul episcopiei greco-catolice. Pe lângă faptul că este o bijuterie arhitecturală, clădirea a fost ani de zile un refugiu în lumea cărților pentru bihoreni. Mulți orădeni își amintesc anii studenției petrecuți în această bibliotecă, sau cărțile împrumutate de acolo. Vă lăsăm cu imaginea frumoasei clădiri așa cum arăta ea cu câteva ore înainte de incendiu, și sperăm să o revedem curând restaurată.

20180825_130026

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: