Un strop de viață #759


În clipa de față, Dumnezeu nu cheamă oamenii la El cu trâmbița. Este scris despre El că nu a strigat niciodată, nici nu Și-a ridicat glasul și nici nu S-a făcut auzit pe străzi. El își trimite mesagerii. Azi a trimis vocea liniștită a omului. A trimis vocea frumoasă și dulce a cântecului. A trimis lucrătorul de la om la om, evanghelistul, bătrânul pastor liniștit și gospodina simplă care predă la școala duminicală.

Încă nu a trimis îngerul cu trâmbița și glasul pe care îl auzim nu spune: „Vai, vai, vai.” Glasul pe care îl auzim spune „Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. Luați jugul Meu asupra voastră și învățați de la Mine, căci Eu sunt blând și smerit cu inima; și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre” (Matei 11:28-29). Glasul pe care îl auzim spune: „Deșteaptă-te tu care dormi, scoală-te din morți și Hristos te va lumina” (Efeseni 5:14). Glasul pe care îl auzim spune: „Pocăiți-vă, pocăți-vă.”

A.W. Tozer – Pregătire pentru revenirea lui Isus

Autor: Irina Enache

Sunt absolventă a Facultăţii de Biotehnologii, din ianuarie 2015 lucrez într-o multinațională şi am fost voluntar la „Radio Vocea Evangheliei“ din 2011 până în 2020. Prima mea colaborare cu RVE a fost reprezentată chiar de primul episod al emisiunii „Cartea e o viaţă“. Pentru mine, emisiunea și blogul sunt modalitățile de a folosi una dintre pasiunile mele, lectura, în folosul altor cititori interesaţi. Autorii care m-au influențat cel mai mult și continuă să mă inspire sunt J.R.R. Tolkien și C.S. Lewis. În 2019 am absolvit un curs de consiliere creștină, lucru care s-a reflectat în genul de cărți pe care le-am citit și care mă pasionează. Am abordat de asemenea un subiect mai puțin discutat în mediul românesc, cel al bolilor psihice, privit dintr-o perspectivă creștină, iar rezultatele studiului meu le puteți găsi pe blogul https://intunericulnuvabirui.wordpress.com/. Mă puteți găsi și pe Goodreads pentru a vedea ce mai citesc: https://www.goodreads.com/user/show/51556502-yeranouhi

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s