Un strop de viață #712


Visurile năruite deschid uși spre visuri mai bune, visuri pe care nu le prețuim așa cum trebuie până când visurile pe care le prețuim în mod nepotrivit sunt distruse. Visurile năruite distrug așteptările false, cum ar fi o viață de creștin „victorioasă” fără lupte sau eșecuri reale. Ne ajută să descoperim adevărata speranță. Avem nevoie de ajutorul visurilor năruite ca să ne dăm seama după ce să tânjim, ca să ne creeze dorința după visuri mai bune, și dacă trăim pentru visuri mai bune, acest lucru va da naștere unui sentiment nou, necunoscut, de care ne vom da seama într-un final că este bucurie.

Larry Crabb, citat de Sharon Jaynes în Cele 5 visuri ale oricărei femei… și modul în care Dumnezeu vrea să le împlinească

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Irina Trancă. Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s