Capul și părul Lui erau albe ca lâna albă, ca zăpada; ochii Lui erau ca para focului; picioarele Lui erau ca arama aprinsă și arsă într-un cuptor; și glasul Lui era ca vuietul unor ape mari. (Apocalipsa 1:14-15)

În generația noastră auzim glasuri puternice, care vorbesc tare și se laudă cu importanța lor. Dar există un glas care le va acoperi pe toate celelalte. Există un glas care are puterea și autoritatea de a face asta cu ușurință: Cel care stă în mijlocul sfeșnicelor de aur.

Acest Isus Hristos, Domnul nostru, este și Dumnezeu și om și astfel poate domni, căci Dumnzeu domnește peste om. El este singurul din univers care poate face asta. Cineva care ar fi un simplu om nu ar putea domni pentru Dumnezeu peste noi, fiindcă nu ar înțelege punctul de vedere al lui Dumnezeu. Dacă ar fi doar Dumnezeu, nu ar putea domni fiindcă noi am putea spune: „De unde să ne știe Dumnezeu problemele?”. Isus Hristos este și Dumnezeu și om. Și astfel, ca Dumnezeu, domnește peste omenire, întrucât El Însuși este om și Îl cunoaște și pe Dumnezeu și cunoaște și omul.

A.W. Tozer, Pregătire pentru revenirea lui Isus

Reclame

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s