Un strop de viață pentru părinți #79


Când copiii au nevoie să știe că îi iubești

Te iubesc.

Păcatul tău nu te afectează doar pe tine. Îi va afecta deseori și pe cei din jurul tău.

Una dintre dorințele inimii mele este ca copiii mei să aibă o imagine clară a iubirii Tatălui lor ceresc pentru ei. Aceasta este magnifică în îndurarea sa, dar câteodată îndurarea ia forma disciplinării. Proverbe 3:12 spune „Pentru că DOMNUL îi corectează pe cei pe care îi iubește, așa cum un tată își corectează copilul în care își găsește plăcerea.” (NLT)

Tată ceresc, Tu ești iubitor și vreau ca fiul/fiica meu/mea să simtă iubirea mea, chiar și atunci când trebuie să-i corectez sau să-i disciplinez.

Amber Lia și Wendy Speake, Parenting Scripts

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: