Un strop de viață pentru părinți #69


Când copilul tău trebuie să facă față dezamăgirii

Scenariu pentru părinți:

„Când te simți doborât la pământ, uită-te în sus!”

Nu vreau niciodată ca copiii mei să creadă că circumstanțele în care se află au mai multă putere asupra lor decât Dumnezeul lor.

Nu trebuie niciodată să minimalizăm tristețea copilului nostru, oricât de imatură ar fi aceasta. Nu vrem nici să prețuim atât de mult pacea și liniștea încât să cedăm doar ca să-i împăcăm pe copiii noștri. În schimb, haideți să navigăm prin dezamăgire împreună. Haideți ca noi și copiii noștri să ne punem încrederea în Dumnezeu, de care nu vom fi niciodată dezamăgiți.

Doamne, ajută-mă să-mi învăț copiii să își pună speranța în Tine, nu în oameni, poziții sau posesiuni.

Amber Lia și Wendy Speake, Parenting Scripts

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: