Dumnezeu este în iesle #17


Pentru că Isus a luat povara vinovăției tuturor oamenilor asupra Sa, oricine este responsabil de faptele sale devine vinovat. Cine vrea să se sustragă acestei vinovății, se sustrage de la realitatea ultimă a existenței umane. Mai mult, acela se sustrage de la aflarea misterului mântuitor al lui Isus Hristos, cel fără de păcat dar care poartă păcatul lumii, și nu va avea parte de îndreptățirea divină care este oferită prin El. Acela își plasează propria nevinovăție deasupra responsabilității întregii lumi, și nu-și văd propria vinovăție nevindecată, la care mai adaugă, astfel, un păcat. Ei sunt de asemenea orbi față de faptul că adevărata nevinovăție se arată tocmai prin faptul că, de dragul oamenilor, poate lua toată povara vinovăției asupra ei.

În 8 zile, vom sărbători Crăciunul, iar de data aceasta, o dată pentru totdeauna, haideți să îl transformăm într-adevăr într-un festival al lui Hristos. Nu este un lucru mic înaintea lui Dumnezeu că celebrăm Crăciunul în fiecare an, dar nu îl luăm în serios. Cuvântul lui Dumnezeu este încercat și rămâne în picioare. Atunci când va veni în gloria și puterea Sa într-o iesle, va răsturna scaunele de domnie ale celor puternici, dacă aceștia nu se pocăiesc.

Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna. Isaia 1:18

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: