Un strop de viață #708


Nu orice experiență dureroasă este rezultatul tăierii. Ți se frânge inima pentru că copilul tău adolescent experimentează cu droguri și sex? Dumnezeu nu l-a făcut pe fiul tău să facă astfel de lucruri ca să te curețe pe tine de crengi. Te confrunți brusc cu diabet sau cancer? Dumnezeu nu îți constrânge intenționat viața doar ca să vadă cum ai reacționa. Cu toate acestea, fiecare încercare de care ai parte este o ocazie să-I permiți să lucreze în viața ta ca să aducă abundență. Dacă Îl inviți să intervină în circumstanțele tale, El își va ține promisiunea și va face ca toate lucrurile să lucreze împreună spre binele tău (Romani 8:28).

Bruce Wilkerson, citat de Sharon Jaynes în Cele 5 visuri ale oricărei femei… și modul în care Dumnezeu vrea să le împlinească

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Irina Trancă. Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s