Un strop de viață #697


Avem mai multă putere de a decide cu cine ne asociem decât cred unii. Iar dacă ai făcut o alegere proastă, întreprinde orice este necesar ca să cobori din mașină.

Și cei răi au nevoie de prieteni. Doar că ei nu au nevoie de tine. Isus nu-i oferă satanei niciun pic de milă. Rostește adevărul, după care îi spune să dispară. Dacă satana s-ar fi întors să își ceară iertare, era altceva; însă nu se întoarce și nu se va întoarce.

Unii oameni învață să fie altruiști și grijulii, alții nu. Nu vei putea cunoaște imediat oamenii care-ți ies în cale. Mi se pare o idee destul de bună să-i întrebi încotro se îndreaptă înainte să li te alături. Dacă nu merg încotro dorești tu să ajungi, mai așteaptă încă puțin pe marginea drumului.

Bob Goff, Dragostea acționează

Autor: Irina Enache

Sunt absolventă a Facultăţii de Biotehnologii, din ianuarie 2015 lucrez într-o multinațională şi am fost voluntar la „Radio Vocea Evangheliei“ din 2011 până în 2020. Prima mea colaborare cu RVE a fost reprezentată chiar de primul episod al emisiunii „Cartea e o viaţă“. Pentru mine, emisiunea și blogul sunt modalitățile de a folosi una dintre pasiunile mele, lectura, în folosul altor cititori interesaţi. Autorii care m-au influențat cel mai mult și continuă să mă inspire sunt J.R.R. Tolkien și C.S. Lewis. În 2019 am absolvit un curs de consiliere creștină, lucru care s-a reflectat în genul de cărți pe care le-am citit și care mă pasionează. Am abordat de asemenea un subiect mai puțin discutat în mediul românesc, cel al bolilor psihice, privit dintr-o perspectivă creștină, iar rezultatele studiului meu le puteți găsi pe blogul https://intunericulnuvabirui.wordpress.com/. Mă puteți găsi și pe Goodreads pentru a vedea ce mai citesc: https://www.goodreads.com/user/show/51556502-yeranouhi

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s