Un strop de viață #669


Moartea Lui a fost zestrea pentru mine și tine. Iar numai El era singurul care putea să o plătească. Pentru a crea o căsătorie între Dumnezeul universului și drojdia Bisericii era necesar un schimb de valoare pentru a pregăti Mireasa. Aveam nevoie de mai mult decât o coafură nouă, unghii lăcuite și câteva vizite la solar.

Nu, Mireasa lui Cristos avea nevoie de o inimă nouă, de o viață nouă. Prin urmare, Isus a murit, ca noi să trăim. Când a strigat: S-a sfârșit!”, Se gândea la noi. Nu ne privea așa cum suntem, socotind defectele noastre, având ca decor eșecurile, scuzele și trădările noastre. Ne vedea așa cum ar putea fi într-un parteneriat al inimii cu El, în urma pecetluirii noastre cu sigiliul „achitat complet”, pus peste păcatul nostru.

Tim Kimmel, Căsnicia plină de har

Autor: Irina Enache

Sunt absolventă a Facultăţii de Biotehnologii, din ianuarie 2015 lucrez într-o multinațională şi am fost voluntar la „Radio Vocea Evangheliei“ din 2011 până în 2020. Prima mea colaborare cu RVE a fost reprezentată chiar de primul episod al emisiunii „Cartea e o viaţă“. Pentru mine, emisiunea și blogul sunt modalitățile de a folosi una dintre pasiunile mele, lectura, în folosul altor cititori interesaţi. Autorii care m-au influențat cel mai mult și continuă să mă inspire sunt J.R.R. Tolkien și C.S. Lewis. În 2019 am absolvit un curs de consiliere creștină, lucru care s-a reflectat în genul de cărți pe care le-am citit și care mă pasionează. Am abordat de asemenea un subiect mai puțin discutat în mediul românesc, cel al bolilor psihice, privit dintr-o perspectivă creștină, iar rezultatele studiului meu le puteți găsi pe blogul https://intunericulnuvabirui.wordpress.com/. Mă puteți găsi și pe Goodreads pentru a vedea ce mai citesc: https://www.goodreads.com/user/show/51556502-yeranouhi

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s