Un strop de viaţă #339


În 1 Corinteni 8:6 Pavel defineşte destinul nostru în două feluri diferite: „Noi existăm pentru El [Hristos]“ şi „Noi existăm prin El“.

Persoana care este în Hristos nu e cineva care caută ocazii să-şi împlinească destinul, ci cineva care şi-a împlinit destinul şi şi-a găsit scopul divin datorită faptului că se află în Hristos (nu există un destin mai măreţ). A fi în Hristos înseamnă că te afli acolo unde ai nevoie să fii, nu trebuie să mai cauţi în altă parte sau să mai faci altceva pentru a „ajunge“ în locul care ţi-e destinat.

Roy Lessin, Meet Me in the Meadow

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s