CEOV S22, Ep.5 – „Cum să vorbești cu copiii tăi despre Dumnezeu/Isus” de Natasha Crain


Te interesează să-ți crești copiii în spiritul credinței creștine? Ți-e teamă că mintea și inima lor ar putea fi câștigate de cultura în mijlocul căreia trăiți?

Cărțile pe care ți le prezentăm astăzi sunt exact ceea ce-ți trebuie! Este vorba despre Cum să vorbești cu copiii tăi despre Dumnezeu și Cum să vorbești cu copiii tăi despre Isus de Natasha Crain.

Autoarea acestor două cărți este dedicată demersului de a-i ajuta pe părinți să-și echipeze copiii cu o concepție creștină despre lume și viață. Deși există mulți alți oameni care scriu cărți de apologetică și multe cărți despre creșterea copiilor, Natasha are o perspectivă unică – ea scrie despre apologetică în calitate de părinte, pentru părinți. Abordează subiecte dificile, dar le face accesibile, oferind în același timp moduri practice în care oricine le poate împărtăși copiilor aceste adevăruri.

Studiile arată că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face este să discutăm cu copiii noștri. Da, unul dintre cei mai simpli pași pe care îi putem face este să vorbim pur și simplu cu ei despre Dumnezeu și despre alte chestiuni dificile legate de credință. Iată de ce Cum să vorbești cu copiii tăi despre Dumnezeu și Cum să vorbești cu copiii tăi despre Isus sunt cărțifoarte importante și de actualitate.

Alte resurse pe care le menționăm în episod:

Blogul Natashei

Seria Pledoariilor de Lee Strobel – „Pledoarie pentru Creator”„Pledoarie pentru Cristos”„Pledoarie pentru credința creștină”, „Pledoarie pentru har”, „Pledoarie pentru minuni”

„Dovezi în favoarea Învierii” de John și Sean McDowell

„Întrebări de care se tem creștinii” de Mark Mittleberg

Secțiunea apologetică de pe blog

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: