Dumnezeu este în iesle – 5 ianuarie


Fiecare dimineață este un nou început pentru viața noastră. Fiecare zi este ceva nou. Ziua de azi trebuie să fie limita grijilor și strădaniilor noastre. E îndeajuns de lungă pentru a-L găsi pe Dumnezeu, sau pentru a-L pierde, pentru a persevera în credință sau a aluneca în păcat și rușine. Dumnezeu a creat ziua și noaptea astfel încât să nu rătăcim fără țintă, ci să vedem în fiecare dimineață scopul pentru ziua ce ne stă înainte. Așa cum soarele răsare în fiecare dimineață, tot așa și bunătățile Domnului se înnoiesc în fiecare dimineață. Iată darul pe care Dumnezeu ni-l face în fiecare nouă dimineață: să vedem din nou credincioșia lui Dumnezeu, să putem începe o nouă viață cu Dumnezeu în fiecare zi.

Nu teama de ziua care vine, nu povara muncii pe care trebuie să o fac, ci Domnul mă trezește la viață. Așa spune robul Domnului, „El Îmi trezeşte în fiecare dimineaţă, El Îmi trezeşte urechea, să ascult cum ascultă nişte ucenici”. Dumnezeu dorește să ne deschidă inima înainte ca aceasta să se deschidă lumii; înainte ca urechile să audă miile de voci ale zilei, orele dimineții sunt rezervate vocii Creatorului și Răscumpărătorului. Dumnezeu a făcut liniștea ceasurilor de dimineață pentru El Însuși. De aceea, ele trebuie să-I aparțină Lui.

Domnul Dumnezeu Mi-a dat o limbă iscusită, ca să ştiu să înviorez cu vorba pe cel doborât de întristare. El Îmi trezeşte în fiecare dimineaţă, El Îmi trezeşte urechea, să ascult cum ascultă nişte ucenici. Isaia 50:4

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: