Un strop de viață #662


A existat o vreme când Biserica era foarte puternică – pe vremea când primii creștini se bucurau să fie considerați demni de a suferi pentru ceea ce credeau. În acele vremuri Biserica nu era pur și simplu un termometru care înregistra ideile și principiile opiniei publice; era un termostat care transforma moravurile societății…

Nu devenim „sfinți” prin activitățile sau comportamentul nostru. Devenim sfinți prin faptul că Îi aparținem lui Isus. Și din această „apartenență” producem o viață „ciudată” sau „diferită”… în care ne „îmbrăcăm cu milă, bunătate, smerenie, blândețe și răbdare” (Coloseni 3:12).

Dr. Martin Luther King Jr. citat de Ryan Snow în Make It An Odd Year

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării. Am fost voluntar și am lucrat ca redactor la RVE Bucureşti din 2006 până în februarie 2020. Irina Trancă. Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s