Un strop de viaţă #622


Lumea spune: urmează-i pe oamenii care trebuie şi vei avea succes. Isus spune: Urmează-mă şi fii răstignit – şi acesta este succesul.

Lumea spune: îmbogăţeşte-te acum – sau cel puţin foarte curând. Isus spune: dă totul acum, deoarece „curând“ s-ar putea să fie prea târziu.

Lumea spune că viaţa cea mai bună este cea pe care o trăieşti la maxim. Isus spune: oricine îşi pierde viaţa pentru Mine o va găsi – şi dacă încerci să-ţi salvezi viaţa, o vei pierde. Îl crede cineva?

Ţine-ţi viaţa în siguranţă, salvează-ţi viaţa, strânge toate bunurile pentru a-ţi face viaţa bună şi îţi vei pierde viaţa. Asta este ce a spus El.

Oricine vrea să-şi salveze viaţa cu siguranţă o va pierde.

Ann Voskamp, how to keep on loving large

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, ambele la Universitatea din București, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu