Un strop de viață pentru părinți #50


În timpul luptelor de la ora de somn și din timpul cinei

Ezitarea înseamnă inconsecvență, iar inconsecvența nu face decât să submineze autoritatea și mai mult și să ducă la și mai multe obiceiuri de familie proaste.

Deseori, din dorința mea de a-i învăța ce este harul și de a le da o a doua șansă, nu fac decât să garantez că vom ajunge la o copilărie lungă plină de voci care se smiorcăie, întrebând „Pot să-mi recâștig biscuitele?”.

„Isus Hristos este același și ieri și astăzi și în veci.” Fie ca El să-ți fie exemplul în consecvența cu care îți crești copiii.

Consecvența lasă întotdeauna loc pentru har.

Amber Lia și Wendy Speake, Parenting Scripts

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: