Un strop de viață pentru părinți #78


Când părinții nu sunt pe aceeași lungime de undă (scenarii pentru căsnicie)

Soților, taților, bărbaților, trebuie să petreceți timp cu Isus, astfel încât să trăiți ca Isus, să iubiți ca Isus și să conduceți ca Isus în fiecare zi.

Lasă-l pe cel care se ocupă de copiii în momentul respectiv să se ocupe!

Scenariu pentru căsnicie:

Mă ajuți să facem un plan, astfel încât să ajungem la inimile lor când greșesc și nu doar să îi facem să ne asculte pe moment?

Duhule Sfinte, dă-mi stăpânirea de sine necesară ca să mă dau la o parte și să am încredere în Tine când soțul/soția meu/mea se ocupă de copii. Binecuvântează-ne familia cu o viziune comună asupra modului în care vrei Tu să ne creștem copiii împreună.

Amber Lia și Wendy Speake, Parenting Scripts

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: