Un strop de viață pentru părinți #65


Când copilul tău e leneș

Dacă reușim să-i învățăm pe copiii noștri să se supună, chiar și atunci când nu le convine, sădim în ei o sămânță dintr-un caracter extrem de valoros și profund cristic.

„Faceți toate lucrurile fără cârtiri și fără șovăieli.” (Filipeni 2:14)

Durează o întreagă copilărie să crești un copil. Unele probleme cu care se confruntă copiii mei s-ar putea să le ia foarte mult timp să fie rezolvate. Dacă aleg să îndur alături de ei, o să trebuiască să am răbdare în acel proces în care Duhul Sfânt le cizelează inimile. Pot să aștept, permițându-I Duhului Sfânt să influențeze modul de gândire al copilului meu la timpul Său. Asta contează mult mai mult decât a-l forța să pară vesel când face anumite sarcini, doar ca să mă simt eu bine.

Amber Lia și Wendy Speake, Parenting Scripts

Autor: Irina Trancă

Sunt absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a unui Master în Teoria şi Practica Editării, am fost voluntar la RVE Bucureşti din 2006 și am fost redactor angajat între anii 2016-2020. Printre autorii mei creştini preferaţi se numără Michael Card, Max Lucado, C.S. Lewis, Philip Yancey și Ruth Chou Simons; mă pasionează literatura pentru copii, romanele istorice, cărțile despre cărți și legătura dintre artă și credință, Japonia și modul în care frumusețea ne apropie de Dumnezeu. Sunt căsătorită și, din 2015, sunt și mama unui băiat, Mihai, pe care doresc să îl cresc cititor. Dacă vreți să fiți la curent cu ce citesc, mă găsiți pe Goodreads.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: