Bookfest 2023


În perioada 24-28 mai 2023, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2 se va desfășura cea de-a XVI-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest.

Invitatul de Onoare al acestei ediții va fi Italia. La standul Invitatului de Onoare, iubitorii de carte vor avea ocazia să participe la dezbateri, lansări de carte și întâlniri cu personalități ale vieții culturale și literare.

La fel ca în anii trecuți accesul pentru public va fi gratuit, atât în cadrul salonului, cât și la toate evenimentele conexe ce vor avea loc pe toată durata Bookfest.

Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023 este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România și cu sprijinul Ambasadei Italiei din București și al Institutului Italian de Cultură.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România și singurul eveniment al industriei editoriale care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă. La ediția anterioară a Salonului Internațional de Carte Bookfest (București, 1-5 iunie 2022, despre care am scris și noi aici și aici) au fost prezenți peste 170 de expozanți, programul celor cinci zile cuprinzând peste 400 de evenimente, de la lansări și dezbateri până la proiecții cinematografice şi evenimente interactive.

Salonul de Carte Bookfest are ediții locale în Timișoara (30 martie – 2 aprilie 2023), Cluj-Napoca (5-8 octombrie 2023), Târgu Mureș (29 septembrie-1 octombrie 2023), Brașov (19-22 octombrie 2023) și o altă ediție internațională la Chișinău (30 august – 3 septembrie 2023).

Vă vom ține la curent cu informații privind programul și evenimentele programate și, bineînțeles, ne vom pregăti listele de dorințe.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: